IONIQ 5

Odvažno. Pouzdano. Izvorno.

Kombinirajući zategnute površine i široki namjenski stav, vaš IONIQ 5 već je remek-djelo minimalističkog dizajna. Nadopunjujući ovu filozofiju, naša originalna dodatna oprema dizajnirana je i konstruirana prema identičnim strogim standardima. Dakle, ne samo da olakšavaju dodavanje vašeg osobnog dodira, već se uvijek savršeno uklapaju i održavaju čistoću dizajna IONIQ 5.

Kabel za punjenje, Mode 3.

Kabel za punjenje, Mode 3, opremljen je utikačima tipa 2 na oba kraja i može se koristiti za punjenja na javnim i domaćim punionicama koje imaju utičnice tipa 2.

Kuka za vuču, na uvlačenje (poluelektrična).

Kombinirajte još više udobnosti s učinkovitim prijevozom. Uzmite vrhunsku, poluelektričnu kuku za vuču koja se može izvući i uvući preko prekidača koji se nalazi u prtljažniku.

Nosač bicikala za sve kuke za vuču.

Na jednodnevnim biciklističkim izletima ili praznicima, ovaj nosač uklanja sve muke oko utovara i istovara. Kompaktan i otporan na krađu, čak možete otvoriti vrata prtljažnika s utovarenim biciklima!

Obloga prtljažnika i produžetak obloge prtljažnika.

Ova polukruta, protuklizna i vodootporna obloga s podignutim rubovima održavat će vaš prtljažnik čistim i naslone vaših preklopljenih stražnjih sjedala, pomoću produžetka obloge prtljažnika, u vrhunskom stanju.

LED svjetla prtljažnika i vrata prtljažnika.

Uživajte u savršenoj vidljivosti unutar i izvan svog prtljažnika! LED svjetla prtljažnika i vrata prtljažnika pale se čim otvorite vrata prtljažnika.

Stvorite vlastitu razliku.

Dodajte upečatljiv detalj dizajna vanjštini svog automobila s ovim stilskim dodacima. Svi dizajnerski dodaci posebno su kreirani kako bi nadopunili individualni karakter IONIQ-a 5. Asortiman uključuje poklopce retrovizora, bočne rubove i rubove vrata prtljažnika u Piano Black ili Brushed aluminium boji.

Slide Poklopci retrovizora – Piano Black. Vrhunska elegancija u svakom detalju. Ovi Piano Black poklopci retrovizora donose elegantan završni dodir vašem IONIQ 5. Slide Poklopci retrovizora – Brushed aluminium. Birajte između tri opcije boja unutrašnjosti. Osnovni paket uključuje Obsidian Black i Dark Pebble Grey/Dove Grey, dok opcijski paket boja nudi tamnozelenu/ Dove Gray. Slide Bočni rubovi – Piano Black. Kombinirajte eleganciju sa sportskim stilom s ovim Piano Black rubovima. Slide Bočni rubovi – Brushed aluminium. Sačuvajte sve kako želite. Sada možete spremiti svoje postavke za informacije i zabavu, kao što su jezik, Bluetooth i postavke navigacije. Slide Rubovi vrata prtljažnika – Piano Black. Aktivirajte i kontrolirajte značajke kao što su postavke klime, infotainment kontrole i grijanje bočnih retrovizora kao i grijanje upravljača putem glasovne naredbe. Slide Rubovi vrata prtljažnika – Brushed aluminium. Vrhunska elegancija u svakom detalju: ova traka od brušenog nehrđajućeg čelika donosi elegantan završni dodir vašim vratima prtljažnika i nadopunjuje ostale detalje koji čine vanjski stil vašeg vozila jedinstvenim.

I ima toga još!

Originalna Hyundai dodatna oprema stvorena je kako bi vam pomogla da uživate u još većoj zabavi i svestranosti s vašim novim IONIQ-om 5. Svi dodaci precizno su izrađeni od visokokvalitetnih materijala, tako da će savršeno pristajati vašem automobilu.

Svi modeli