Kona Electric

Hyundai EKO bonus u iznosu od 10.000 kuna

Iskoristite kratkotrajnu ponudu jer vam Hyundai omogućuje EKO bonus od 10.000 kuna na kupnju Hyundai Kone Electric, najprodavanijeg električnog SUV-a u Hrvatskoj. Uz impresivan domet od 484 kilometra, snažnih 204 konja i 8 godina jamstva na bateriju, Kona Electric pružit će vam vožnju bez kompromisa.

Konu Electric krasi bogata oprema i niski troškovi održavanja, a sada je pravo vrijeme da iskoristite državne poticaje i u kombinaciji s Hyundai EKO bonusom odvezete Konu Electric. Nemojte propustiti priliku, javite se ovlaštenom Hyundai predstavniku i prostrujite cestom uz ultra-tiho iskustvo vožnje. Uz državne poticaje od 70.000 kn i Hyundai EKO bonus, Kona Electric može biti vaša već od 214.990 kuna.*

Zatražite ponudu i dogovorite testnu vožnju u ovlaštenoj Hyundai prodajnoj mreži! Isporuka je moguća odmah.**

*Iskazana cijena od 214.990 kuna odnosi se na model Hyundai Kona EV Live Electric + LED.
U izračun cijene uračunati su državni poticaji te Hyundai eko bonus. PDV i PPMV su uključeni.
**Za 64 kWh bateriju.

Rekli su o Koni Electric

Krunoslav Kranjčec
Krunoslav KranjčecHyundai fan
Zašto sam se zaljubio u Konu Electric? To je automobil za svaki dan, za grad, otvorenu cestu, ali i dulja putovanja zbog autonomije baterije. Lijepo izgleda, snažan je, udoban i brz. Trenutno ni jedan konkurent u ovom segmentu ne nudi sve što nudi Kona EV.
Novinari redakcije
Novinari redakcijeAutoklub
Ako ste jedan od onih kojima priča oko električnih automobila djeluje neuvjerljivo, imamo preporuku – električna Kona zaslužuje visoko prema gore podignut palac!
Hrvoje Prpić
Hrvoje PrpićStrujni krug
Kona Electric je narodni auto s kojim ne morate razmišljati imate li dovoljno baterije za vaš put. Imate! Jer Kona prelazi preko 500 km s jednim punjenjem. To je odličan izbor za prvi auto u obitelji!
Mladen Milčić
Mladen MilčićVečernji List
Uz Konu Electric bez problema smo stigli od Zagreba do Splita, a vožnjom do okolnih mjesta prevalili smo 500 km s jednim punjenjem!

Doživite najbolje iz oba svijeta

Svestrana i vrlo zabavna za vožnju, potpuno nova KONA Electric prvo je električno kompaktno SUV vozilo u Europi. Ovaj revolucionarni novajlija kombinira impresivan električni domet s odvažnim i prostranim stilom SUV vozila – bez kompromisa.

Električni SUV bez kompromisa

Kombinirajući prostranost SUV-a i dobar izgled koji privlači poglede, s izvanrednim električnim dometom vožnje do 484 km**, potpuno nova KONA Electric pruža električnu vožnju bez kompromisa!

Impresivna snaga i domet

Nitko nikada nije rekao da električna mobilnost mora biti dosadna: Uživajte u sportskom ubrzanju i do 484 km** dometa vožnje s jednim punjenjem.

Odvažni dizajn

Potpuno novi dizajn izvana privlači poglede mišićavim oblicima, uglađenom LED rasvjetom i detaljima koji ističu snažni Hyundai SUV DNK u svojoj srži.

Prostrana SUV svestranost

Dizajnirana tako da unutra stane sve što vaš užurbani život zahtijeva – nova KONA Electric nudi obilje prostora i za putnike i za teret.

Više o značajkama

Go electric. In style.

Kombinacijom oblikovanih linija sa stilskim rubovima, potpuno nova KONA Electric izražajna je iz svakog kuta.

Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu

Neka vam se nikada ne isprazni baterija

Potpuno nova KONA Electric ima ugrađene značajke koje pametno produljuju domet: Ne samo da je baterija dizajnirana za maksimalnu učinkovitost, već omogućava fleksibilno punjenje i stvara dodatnu struju svaki put kad usporite.

Slide Punite preko noći Napunite kod kuće pomoću kućne zidne kutije / AC mreže za punjenje za samo 9 sati i 35 minuta – i koristite napredni sustav upravljanja baterijom za postavljanje vremena punjenja koje najbolje odgovara vašem proračunu. Slide Nadopunite na putu Trebate nadopuniti bateriju, a na putu ste? Nema problema: Zahvaljujući podršci za stanice za brzo punjenje, potpuno nova KONA Electric omogućava vam da se vratite na 80%-tno stanje u samo 54 minute. Slide Generirajte snagu dok vozite Potpuno nova KONA Electric obnavlja energiju pomoću elektromotora za usporavanje vozila. Na taj način stvorena energija sprema se u bateriji, pomažući održavanju zdravog stanja napunjenosti. Slide Upozorenje o kamerama koje bilježe brzinu Vozite opuštenije uz upozorenje o kamerama koje bilježe brzinu. Ova sveobuhvatna usluga nudi vam upozorenja i za fiksne i za mobilne kamere za brzinu – omogućava vam da se usredotočite na sigurnu i samopouzdanu vožnju. Slide Prometne informacije Vozite opuštenije uz upozorenje o kamerama koje bilježe brzinu. Ova sveobuhvatna usluga nudi vam upozorenja i za fiksne i za mobilne kamere za brzinu – omogućava vam da se usredotočite na sigurnu i samopouzdanu vožnju. Slide POI uživo Traženje adrese, točke interesa (POI) ili kombinacije nikada nije bilo tako jednostavno: Pronađite mjesta oko sebe i navigirajte direktno tamo. Besplatno pretraživanje teksta pomaže vam da sigurno unesete mjesto.

5-godišnje jamstvo s neograničenom kilometražom

Kao i svaki Hyundai, nova KONA EV napravljena je prema najvišim mogućim standardima kvalitete. A tu kvalitetu podupiremo i petogodišnjim jamstvom s neograničenom kilometražom kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. Uživajte u dodatnom bezbrižnom stanju koji vam pruža jedno od najboljih jamstava u industriji – kao standard.

Više o jamstvu

Budućnost ugrađena u sve motore

EURO 6d-Temp je standard za Hyundai. Sva novoregistrirana Hyundai vozila u Europi već ispunjavaju EURO 6d-Temp standarde emisije. Norma EURO 6d-Temp kombinira laboratorijski ispitni ciklus WLTP s dodatnim cestovnim testovima za emisije štetnih plinova, poznatijima kao Real Driving Emissions (RDE).

Svi modeli