IONIQ Electric

Električna poslovna limuzina za 177.190 kuna.

Hyundai IONIQ pružit će vam nezaboravno iskustvo vožnje. Uz njega se više nećete morati zaustavljati jer nudi domet potpuno električne vožnje od 280 km s jednim punjenjem, a njegova poboljšana baterija vrhunskih karakteristika punjenja pokazat će vam svu ljepotu vožnje električnog automobila.

Iz bogate opreme izdvajamo navigaciju s 8“ ekranom, pokretanje bez ključa, prednje i stražnje parking senzore, LED stražnja i prednja dnevna svjetla, kratka LED svjetla, bežični punjač za mobitel te grijana i hlađena sjedala.

Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku, iskoristite poticaje još danas i odvezite IONIQ po cijeni od 177.190 kuna!*

Zatražite ponudu odmah i prepustite se novoj dimenziji vožnje uz 5-godišnje jamstvo s neograničenom kilometražom.

*Uz državne poticaje.

Brzo punjenje. Duga vožnja.

Nikad se više ne zaustavljajte zbog benzina. Ne stvara emisije iz ispušnih cijevi, a istovremeno pruža uzbudljivo iskustvo vožnje. Novi IONIQ Electric nudi domet potpuno električne vožnje od 311 km s jednim punjenjem.*
Struja te čeka. Budućnost te čeka.

Novi svježi elementi dizajna

IONIQ-ov tečan fastback dizajn nadograđen je širokim rasponom novih dizajnerskih elemenata poput moćnih punih LED prednjih svjetala i dinamične nove rešetke hladnjaka.

Napredni sustavi za pomoć vozaču

Uživajte u više sigurnosti i bezbrižnosti uz širok raspon najsuvremenijih naprednih sustava za pomoć vozaču koje nazivamo Hyundai SmartSense.

Poboljšana baterija za još veći domet

Poboljšana 38,3 kWh baterija velike snage ima vrhunske karakteristike punjenja / pražnjenja, maksimizirajući i električnu vožnju i skladištenje energije iz regenerativnog kočenja.

Dizajniran za ljepotu, ali projektiran za učinkovitost

Pažljivo optimiziran za stvaranje najbolje moguće učinkovitosti goriva, uglađen elegantan vanjski dio IONIQ Electric-a ima koeficijent otpora zraka od samo 0,25, što ga čini jednim od najaerodinamičnijih automobila na tržištu. Također je tečan fastback dizajn nadograđen širokim rasponom novih dizajnerskih elemenata koji poboljšavaju njegov sofisticirani izgled.

Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu

Potpuno električni pogonski sklop

Pogonski sklop IONIQ Electrica unaprijeđen je kako bi pružio još veće performanse i domet. Uživajte u dodatnih 36% energetskog kapaciteta zahvaljujući poboljšanoj bateriji od 38,3 kWh. Ova super učinkovita litij-ionska polimerna baterija pokreće elektromotor koji sada isporučuje 136 KS. Uz munjevitih 295 Nm trenutnog okretnog momenta – sada možete ubrzati od 0 do 100 km/h u samo 10,2 sekunde.

Električne prednosti

Isporučujući trenutni okretni moment i impresivno ubrzanje zahvaljujući novom moćnom električnom motoru od 100 kW, novi IONIQ Electric kombinira nagrađivani aerodinamični dizajn s nultom emisijom iz ispušnih cijevi. U nastavku otkrijte neke od mnogih drugih prednosti novog IONIQ Electric-a.

Bez emisija iz ispušnih cijevi

Novi IONIQ Electric sagorijeva apsolutno nula benzina ili dizela, tako da ne stvara emisije iz ispušnih cijevi i buku motora, a istovremeno osigurava domet vožnje od 311 km (WLTP).

Bez promjena ulja. Manje održavanja.

Električna vozila ne trebaju spremnik za ulje, prijenosni sustav ili katalitički pretvarač – što znači niže troškove održavanja i bez promjene ulja.

Trenutno ubrzanje

Svidjet će vam se munjevito ubrzanje. Snažni 100 kW električni motor i baterija od 38,3 kWh pružaju trenutačni okretni moment i impresivno ubrzanje.

5-godišnje jamstvo s neograničenom kilometražom

Kao i svaki Hyundai, novi IONIQ Electric napravljen je prema najvišim mogućim standardima kvalitete. A tu kvalitetu podupiremo i petogodišnjim jamstvom s neograničenom kilometražom kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. Uživajte u dodatnom bezbrižnom stanju koji vam pruža jedno od najboljih jamstava u industriji – kao standard.

Više o jamstvu
Svi modeli