i30

Sigurnost. Povezivost. Učinkovitost. Spreman.

Novi i30 donosi novosti u svim segmentima: hrabar novi dizajn, najbolje sigurnosne značajke u klasi, besprijekorna povezivost i 48V blage hibridne verzije za bolju učinkovitost. Pripremi se.

Imate svoje srce na pravom mjestu, mi smo tehnologija.

Svi želimo najbolje onima koje volimo i želimo da se oni osjećaju sigurno. S tom je željom razvijen novi i30: automobil koji brine o svima u vozilu. Sve zahvaljujući najnovijoj pametnoj tehnologiji. Nudi prvoklasne sigurnosne značajke koje uvijek paze na vas, vrhunsku povezanost i vrlo učinkovite pogonske sklopove koji vas vode dalje.

Hrabriji dizajn.

Novi i30 spreman je povesti svog vozača bilo gdje sa stilom, s posebno atraktivnim dizajnom prednjeg kraja vozila i elegancijom stražnjeg kraja. Izrazite svoju individualnost s tri nove opcije boja.

Poboljšana linija pogonskih sklopova.

Birati se mogu benzinske i dizelske motore s 48V blagim hibridnim sustavom i inteligentnim opcijama ručnog mjenjača (iMT) za još veću učinkovitost u potrošnji goriva.

Olakšana povezivost.

Zaslon osjetljiv na dodir dijagonale 10,25 ” zrcali vaš pametni telefon (s Android Auto ™ i Apple CarPlay ™) i povezuje vaš i30 s Bluelink® povezanim automobilskim uslugama s informacijama o putovanju realnom vremenu.

Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu

Učinkovite performanse.

Uživajte u vrhunskoj sigurnosti, učinkovitim pogonima i pametnoj praktičnosti s našom pametnom tehnologijom.

Povezivost

Bluelink® vam omogućuje upravljanje automobilom vašim telefonom ili glasom. Hyundai LIVE usluge pružaju obavijesti o prometu, parkiranju u stvarnom vremenu i ostalim putnim informacijama.

Sigurnost

Četiri nove značajke dodane su u naš paket Naprednih sustava za pomoć vozaču, pružajući više sigurnosti za vas i bezbrižnost onima koje volite.

Više o značajkama

i30 N Line.

Ljubitelji dinamične opreme N Line bit će uzbuđeni zbog osvježenog dizajna novog i30 N Line.

N Line

5-godišnje jamstvo s neograničenom kilometražom

Kao i svaki Hyundai, potpuno novi i10 napravljen je prema najvišim mogućim standardima kvalitete. A tu kvalitetu podupiremo i petogodišnjim jamstvom s neograničenom kilometražom kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. Uživajte u dodatnom bezbrižnom stanju koje vam pruža jedno od najboljih jamstava u industriji – kao standard.

Više o jamstvu

Budućnost ugrađena u sve motore

EURO 6d-Temp je standard za Hyundai. Sva novoregistrirana Hyundai vozila u Europi već ispunjavaju EURO 6d-Temp standarde emisije. Norma EURO 6d-Temp kombinira laboratorijski ispitni ciklus WLTP s dodatnim cestovnim testovima za emisije štetnih plinova, poznatijima kao Real Driving Emissions (RDE).

Svi modeli