Kona

Podizanje na višu razinu.

Izražajne iz svakog kuta, nova Kona i nova Kona Hybrid podižu nagrađivane oblikovane linije i stilski rub svojih prethodnika na novu razinu s novim poboljšanjima dizajna i najnovijom pametnom tehnologijom poput vrhunske povezanosti i sigurnosnih značajki.

Slide

Prednosti.

Osvježena elegantnim novim dizajnerskim značajkama i najnovijom pametnom tehnologijom poput vrhunskih naprednih sustava za pomoć vozaču i intuitivnih značajki povezivanja, nova Kona omogućuje vam odabir iz još šireg raspona elektrificiranih pogonskih sklopova koji vas vode još dalje, trošeći manje goriva.

Uglađeniji i profinjeniji.

Odvažne, progresivne promjene u dizajnu daju novoj Koni moderniji, atletski izgled, a pritom se i dalje zadržava robustan SUV potpis.

Najnovija tehnologija i inovativne značajke.

Uživajte u mnoštvu pametne tehnologije koja podržava vaš aktivan životni stil: od učinkovitih pogonskih sklopova s hibridnim opcijama do vrhunskih mogućnosti povezivanja i praktičnosti.

Niže emisije CO2 i bolja učinkovitost goriva.

Postava pogonskih sklopova za novu Konu doseže nove visine u pogledu performansi i održivosti. Novi 48-voltni blagi hibridni pogonski sklopovi pomažu vam smanjiti emisiju CO2 i sagorjeti manje goriva.

Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu

Poboljšana sigurnost.

Sada sadrži prošireni raspon vrhunskih naprednih sustava za pomoć vozaču koji vama i vašim bližnjima pružaju još više sigurnosti i mira.

Vrhunska povezanost.

Bluelink® vam omogućuje upravljanje automobilom telefonom ili glasom. Hyundai LIVE usluge pružaju informacije o prometu i parkiranju u stvarnom vremenu i još puno, puno više.

Dinamičke performanse.

Nadograđeno s novim pogonskim sustavima te poboljšanjima ovjesa i upravljanja za uglađeniju vožnju i poboljšanu kontrolu na cesti.

Više o značajkama

Nova Kona N Line.

Dostupne s novom Konom po prvi puta, dinamične N Line ukrasne obloge s moćnim detaljima nadahnute automobilizmom.

Kona N Line

Napunjeni dobar izgled: KONA Hybrid i KONA Electric.

Nitko nije rekao da smanjenje emisija mora biti dosadno. Nova Kona Hybrid koristi električnu energiju kako bi vam pomogala da idete dalje s litrom benzina – i sve to bez potrebe za punjenjem baterije ili mijenjanjem vozačkih navika. A ako želite biti potpuno električni: KONA Electric kombinira hrabar i prostran SUV stil s iznimnim dometom do 484 km * – za električnu vožnju bez kompromisa!

5-godišnje jamstvo s neograničenom kilometražom

Kao i svaki Hyundai, nova Kona napravljena je prema najvišim mogućim standardima kvalitete. A tu kvalitetu podupiremo i petogodišnjim jamstvom s neograničenom kilometražom kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. Povrh toga, litij-ionska polimerna baterija visokih performansi Kona Hybrid zajamčena je jamstvom od 8 godina ili 160 000 km, što god prije nastupi. Uživajte u dodatnom bezbrižnom stanju koji vam pruža jedno od najboljih jamstava u industriji – kao standard.

Više o jamstvu

Budućnost ugrađena u sve motore

EURO 6d-Temp je standard za Hyundai. Sva novoregistrirana Hyundai vozila u Europi već ispunjavaju EURO 6d-Temp standarde emisije. Norma EURO 6d-Temp kombinira laboratorijski ispitni ciklus WLTP s dodatnim cestovnim testovima za emisije štetnih plinova, poznatijima kao Real Driving Emissions (RDE).

Svi modeli