IONIQ 5

Ljepota električnih inovacija.

Očaravajuće lijep i nevjerojatno napredan, IONIQ 5 redefinira način na koji ljudi gledaju na električne automobile. Sadrži inovativni konceptni dizajn automobila i zadivljujući niz pametnih tehnologija, stvoren je da vas odvede dalje – bržim punjenjem i elegantnijim stilom.

Elektrificirajući dizajn

Inspiriran futurističkim dizajnom Concepta 45 EV, uglađena senzualnost IONIQ-a 5 hommage je Hyundaijevom dizajnerskom nasljeđu, preoblikovanom za budućnost.

Platforma E-GMP

Uživajte u bržem punjenju, povećanom dometu vožnje, boljem upravljanju i više unutarnjeg prostora – zahvaljujući Hyundaijevoj revolucionarnoj električnoj globalnoj modularnoj platformi posvećenoj EV-u.

Pametan životni prostor

Zahvaljujući našoj namjenskoj EV platformi, uspjeli smo stvoriti interijer koji je potpuno novo iskustvo u automobilu – redefiniranje životnog prostora i prostora u pokretu.

Budućnost električne mobilnosti je ovdje.

Zahvaljujući dizajnu i dinamici vožnje koji oduzimaju dah, kao i 800-voltnom baterijskom sustavu za ultra brzo punjenje, ovaj revolucionarni električni CUV pruža uzbudljive performanse – izgrađen na vrhunskoj novoj platformi koja nije ništa manje od tehnološke prekretnice u ovoj eri širenja EV-a.

Slide

Što je električno vozilo?

IONIQ 5 je takozvano baterijsko električno vozilo ili skraćeno BEV. Potpuno električna vozila kao što je IONIQ 5 ne koriste nikakvo zapaljivo gorivo i stoga ispuštaju nulte emisije iz ispušne cijevi. A budući da također nemaju kvačilo ili zupčanike, nema skupog održavanja – a ubrzanje je brzo zahvaljujući obilju trenutnog momenta. To glatko i brzo ubrzanje čini vožnju vrlo dinamičnom i uzbudljivom.

Nula emisija iz ispušne cijevi.

Budući da IONIQ 5 ne sagorijeva benzin ili dizel, proizvodi nultu emisiju iz ispušne cijevi – dok osigurava domet vožnje do 481 km.

Bez izmjene ulja. Manje održavanja.

Električna vozila koštaju manje za održavanje jer ne trebaju spremnik za ulje, sustav prijenosa ili katalizator – što znači niže troškove održavanja i bez izmjene ulja.

Trenutačno ubrzanje.

Munjevito, svidjet će vam se vrlo sportsko ubrzanje. IONIQ 5 ubrzava od 0-100 km/h za 5,2 sekunde u verziji s pogonom na sve kotače s dva motora i baterijom od 72,6 kWh.

IONIQ 5 tehnologija

Nova razina sigurnosti.

Uživajte u maksimalnoj sigurnosti uz najvišu razinu sigurnosti i značajke pomoći vozaču u Hyundaijevoj liniji, uključujući autonomnu sigurnosnu tehnologiju razine 2.

Povezani koliko god želite biti.

Opremljen vrhunskim rasponom intuitivne pametne tehnologije, IONIQ 5 omogućuje vam da budete povezani koliko god želite.

Pametna udobnost. Nevjerojatna praktičnost.

Hyundaijevi dizajneri ponovno su stvorili interijer koje pruža potpuno novo iskustvo u automobilu s pametnim značajkama udobnosti i nevjerojatnom praktičnošću.

Elektrificirajuće performanse.

Uživajte u maksimalnoj sigurnosti uz najvišu razinu sigurnosti i značajke pomoći vozaču u Hyundaijevoj liniji, uključujući autonomnu sigurnosnu tehnologiju razine 2.

5-godišnje jamstvo s neograničenom kilometražom.

Kao i svaki Hyundai, IONIQ 5 napravljen je prema najvišim mogućim standardima kvalitete. A tu kvalitetu podupiremo i petogodišnjim jamstvom s neograničenom kilometražom kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. Povrh toga, litij-ionska polimerna baterija visokih performansi zaštićena je jamstvom 8 godina ili 160 000 km, što god se prije dogodi. Uživajte u dodatnom bezbrižnom stanju koji vam pruža jedno od najboljih jamstava u industriji – kao standard.

Više o jamstvu

Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu
Svi modeli