Kona

Dinamična kombinacija stila i performansi

Ponekad su najbolji trenuci oni u kojima svijet ne oblikuje nas – nego mi njega. To je duh KONE.
Ovaj kompaktni SUV opremljen najsuvremenijom vrhunskom tehnologijom zaslužuje tvoju pažnju.

Slide

Prepoznatljiva i individualna

Imati pravi stil znači biti namjerno ono što jeste. Kao i potpuno nova KONA. Opremljena svim značajkama koje želite – od vrhunskih performansi i neusporedivog povezivanja do mogućnosti prilagođavanja kombinacija boja kako bi odgovarale vašem osobnom stilu. Učinite ju svojom!

Velika snaga, visoka učinkovitost

Potpuno nova KONA nudi izbor između četiri vrlo učinkovita pogona s benzinskim i dizelskim opcijama. Opcijski 4WD nudi maksimalne performanse u zavojima.

Odvažni SUV dizajn

Prepoznatljiva i individualna. Jedinstven samouvjeren izgled KONU izdvaja od svakog SUV-a u klasi.

You style it.

Izborom dvobojnih krovova, sportskih aluminijskih naplataka, naglasaka unutarnjih boja i podebljanih vanjskih tonova stvorite potpuno novu KONU koja će odgovarati vašoj osobnosti.

Više o značajkama

You desire it.

Profinjena i sofisticirana unutrašnjost potpuno nove KONE poboljšava moderan dizajn i robusnu vanjštinu, uz mnogo povezane tehnologije kao dodatak. Dvobojni krov i vanjski retrovizori dodatno pridonose mogućnosti usklađivanja izgleda s vašim osobnim stilom.

Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu

Ultimativna KONA za ultimativnog obožavatelja

Hrabar stil i tehnološki genij Iron Mana. Nezaustavljiv duh i performanse KONE. Zajedno prvi put u ograničenom izdanju.

Suradnja herojskih razmjera

KONA Iron Man, posebno izdanje spremno je da oživi vaše snove iz stripova. Sa značajkama kao što su pogon na svim kotačima koji pomaže u prevladavanju najgorih uvjeta na cesti i pomoć pri izbjegavanju frontalnog sudara kako bi se izbjegla opasna iznenađenja u vašoj svakodnevnoj vožnji, to je vozilo dizajnirano tako da ga čak i Tony Stark može dvaputa pogledati. Nema na čemu.

Slide Pogled sprijeda Kosi poklopac motora u obliku slova V s Marvel logotipom. Električno plava LED dnevna svjetla. Crveni oklop naglašava prednju masku s tamnom kromiranom prednjom rešetkom. Slide Pogled straga Sportske metalne papučice poboljšavaju dinamično iskustvo vožnje. Imaju brušeni metalni završetak s gumenim jastučićima otpornim na klizanje za veću kontrolu. Slide Pogled iznutra 8” navigacijsko sučelje sa zaslonom osjetljivim na dodir u boji marke Stark Industries. Grafički prikaz nadzorne ploče Tony Stark Signature i maska Iron Man na pametnom ključu. Tematska grafika Iron Mana na animaciji pokretanja projekcijskog zaslona i ploče s instrumentima.

5-godišnje jamstvo s neograničenom kilometražom

Kao i svaki Hyundai, potpuno novi i10 napravljen je prema najvišim mogućim standardima kvalitete. A tu kvalitetu podupiremo i petogodišnjim jamstvom s neograničenom kilometražom kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. Uživajte u dodatnom bezbrižnom stanju koje vam pruža jedno od najboljih jamstava u industriji – kao standard.

Više o jamstvu

Budućnost ugrađena u sve motore

EURO 6d-Temp je standard za Hyundai. Sva novoregistrirana Hyundai vozila u Europi već ispunjavaju EURO 6d-Temp standarde emisije. Norma EURO 6d-Temp kombinira laboratorijski ispitni ciklus WLTP s dodatnim cestovnim testovima za emisije štetnih plinova, poznatijima kao Real Driving Emissions (RDE).

Svi modeli