BAYON

Pogledajte stvari iz nove perspektive.

Potpuno novi BAYON je crossover SUV koji je mali izvana, a veliki iznutra. Dizajniran je da ostavi trajni dojam. Opremljen mnoštvom pametnih tehnologija poput sigurnosnih značajki i povezivanja najboljih u klasi – i učinkovitim pogonskim sklopovima dostupnih s 48V blagim hibridnim sustavom.

Slide

Iznenadili smo segment sa stilom, sigurnošću i prostorom.

Potpuno novi BAYON najnoviji je – i najkompaktniji – član Hyundaijeve nagrađivane SUV obitelji. Ovaj svježi crossover SUV stvarno potresa segment svojim elegantnim stilom, prostranom unutrašnjošću i mnoštvom pametnih tehnologija poput blago hibridnih pogonskih sklopova i dugačkim popisom pametnih značajki sigurnosti i povezivanja.

Moderan urbani crossover

Kompaktan i jednostavan za rukovanje, ovaj elegantni crossover SUV ističe se s puno stila – i dovoljno prostora za vas i vaše putnike.

Sigurnost najbolja u klasi

Uživajte u većoj sigurnosti i miru uz široku paletu vrhunskih naprednih sustava za pomoć vozaču. Mnogo sustava pomoći već su uključeni u standardnu opremu.

Prostranost i prtljažni prostor

Kamo god vas odvele životne avanture – u prostranoj unutrašnjosti svidjet će vam se udobnost i prostor za odlaganje – i visoki položaj sjedenja za siguran i robustan osjećaj SUV-a.

Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu

Digitalni kokpit najbolji u klasi

Uz Hyundai SmartSense, naše najsuvremenije napredne sustave pomoći vozaču, potpuno novi i10 nudi jedan od najopsežnijih paketa aktivne sigurnosne tehnologije u svojoj klasi – osmišljen kako bi vam pružio više sigurnosti i mira.

Vodeći sigurnosni paket u klasi

Još jedan način na koji se ističe u svom segmentu: opsežan popis sigurnosnih značajki Hyundai SmartSense – naši vrhunski napredni sustav za pomoć vozaču. Mnogo sustava pomoći već su uključeni u standardnu opremu.

Brzo i lagano povezivanje

Središnji zaslon osjetljiv na dodir podržava Apple CarPlay™ i Android Auto™, tako da možete povezati telefon i imati funkcije telefona na velikom zaslonu.

Više o značajkama

5-godišnje jamstvo s neograničenom kilometražom

Kao i svaki Hyundai, potpuno novi i10 napravljen je prema najvišim mogućim standardima kvalitete. A tu kvalitetu podupiremo i petogodišnjim jamstvom s neograničenom kilometražom kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. Uživajte u dodatnom bezbrižnom stanju koje vam pruža jedno od najboljih jamstava u industriji – kao standard.

Više o jamstvu

Budućnost ugrađena u sve motore

EURO 6d-Temp je standard za Hyundai. Sva novoregistrirana Hyundai vozila u Europi već ispunjavaju EURO 6d-Temp standarde emisije. Norma EURO 6d-Temp kombinira laboratorijski ispitni ciklus WLTP s dodatnim cestovnim testovima za emisije štetnih plinova, poznatijima kao Real Driving Emissions (RDE).

Svi modeli