Kia dugo i nepobjedivo jamstvo

7-godišnje jamstvo za nova vozila jasno predstavlja samouvjerenost u kvalitetu  proizvoda i tvornica diljem svijeta. Ovo uvjerenje dolazi iz kvalitete dijelova i visoke produktivnosti u Kijinim tvornicama, a to uvjerenje prenosimo i na Vas.

7 godina, bez dodatnih troškova. To je 2.555 dana ili 150 tisuća kilometara bezbrižne vožnje i niskih troškova održavanja. To je duševni mir koji osigurava 7 godišnje jamstvo koje je prenosivo. Pored toga jamstvo je prenosivo na druge vlasnike što održava vrijednost Vašeg vozila i čini ga privlačnijim u daljnjoj prodaji.

7 bezbrižnih godina

Svi Kijini modeli uključeni su u europsko jamstvo. Opće jamstvo za cijelo vozilo vrijedi 7 godina ili do 150.000 tisuća prijeđenih kilometara (bez ograničenja kilometara prve 3 godine). 7-godišnje jamstvo na najbolji način predstavlja tri Kijine temeljne vrijednosti – kvaliteta, pouzdanost i dinamičnost.

Najnovija proizvodnja

Zahvaljujući jednoj od najmodernijih europskih tvornica koja se nalazi u Žilini, u Slovačkoj, Kia kupcima nudi najveće zadovoljstvo – visokokvalitetan automobil koji zbog najduljeg europskog tvorničkog jamstva kupcu omogućava znatno smanjenje troškova održavanja vozila.

7 ključnih prednosti

1 – Najviši standardi

Kia automobili proizvode se prema najvišim proizvodnim standardima u automobilskoj industriji. Zbog iznimne kvalitete vozila, Kia je samouvjereno ponudila najdulje jamstvo na nove automobile u Europi.

2 – Najdulje europsko jamstvo

Kia je jedini proizvođač u Europi koji nudi 7-godišnje jamstvo i time kupcima pruža osjećaj potpune bezbrižnosti tijekom najmanje 7 godina.

3 – Jamstvo na cijelo vozilo

Tvorničko jamstvo, tzv. „bumper to bumper“ jamstvo, znači da ćete dobiti jednaku razinu jamstva od prvog do 2,555. dana.

4 – Prenosivost jamstva

Jamstvo je prenosivo na sljedećeg kupca. To znači da će trogodišnja Kia još uvijek imati preostalo jamstvo dulje od većine jamstava koje nudi naša konkurencija.

5 – Niski troškovi
održavanja

Trošak održavanja Vašeg automobila bit će manji uz ovu velikodušnu ponudu, a cijena u slučaju ponovne prodaje može biti samo veća.

6 – Troškovi pokriveni jamstvom

Malo je vjerojatno da će Vam zatrebati usluge jamstva, no ukoliko se javi takva potreba, možete računati da će Vam svi troškovi rada i rezervnih dijelova biti pokriveni jamstvom.

7 – Jamstvo vrijedi diljem europe

Jamstvo je prenosivo na sljedećeg kupca. To znači da će trogodišnja Kia još uvijek imati preostalo jamstvo dulje od većine jamstava koje nudi naša konkurencija.