i20

Postavljanje novih standarda

Dinamičan i prepoznatljiv, potpuno novi i20 postavlja nove standarde u klasi malih automobila. Kombinirajući mnoštvo pametnih tehnologija poput značajki sigurnosti i povezivanja koje su najbolje u klasi, to je ujedno i prvi automobil u Europi koji sadrži naš novi jezik dizajna – Uživanje.

Dizajniran da se istakne

Sportski, elegantan i vizualno zapanjujući: potpuno nova dinamična silueta i20 lako dolazi u centar pažnje zahvaljujući potpuno redefiniranom vanjskom dizajnu.

Redefinirana sigurnost u vožnji

Poboljšani sigurnosni paket dizajniran je da ulice učini sigurnijima za sve: vas, vaše putnike i sve ostale sudionike u prometu – uključujući pješake i bicikliste.

Povezan s vama

Uživajte u značajkama pametne tehnološke povezanosti za praktičnu vožnju: ostanite bežično povezani i u tijeku vožnje upravljajte svojim automobilom svojim glasom.

Više o značajkama

Slide

Stil nove generacije

Prvi dojam je važan – zato smo jedan od naših najuspješnijih modela nadogradili potpuno novim, privlačnim dizajnom. Novi i20 prvi je automobil u Europi koji se odlikuje našim dizajnerskim jezikom Sensuous Sportiness. Ishod? Automobil koji izgleda jednako dobro koliko i vozi, s modernom, dinamičnom siluetom koja se ističe na cesti.

“To je stvarno revolucija, uglavnom zbog našeg novog dizajnerskog identiteta Sensuous Sportiness.“
– Raf van Nuffel | Voditelj marketinga i cijena proizvoda u Hyundai Motor Europe

Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu

Povežite se sa svojim novim i20

Potpuno iskoristite snagu telefona dok ostajete usredotočeni na cestu – bez kabela.

Saznaj više

Najsigurniji u svojoj klasi

Novi i20 ima sigurnosni paket najbolji u klasi: Sigurna putovanja za sve.

Saznaj više

Sportski i održiv

Snaga se spojila s učinkovitosti u potpuno novim motorima dostupnim s 48-voltnom blagom hibridnom tehnologijom.

Saznaj više

5-godišnje jamstvo s neograničenom kilometražom

Kao i svaki Hyundai, novi i20 napravljen je prema najvišim mogućim standardima kvalitete. A tu kvalitetu podupiremo i petogodišnjim jamstvom s neograničenom kilometražom kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. Uživajte u dodatnom bezbrižnom stanju koji vam pruža jedno od najboljih jamstava u industriji – kao standard.

Više o jamstvu

Budućnost ugrađena u sve motore

EURO 6d-Temp je standard za Hyundai. Sva novoregistrirana Hyundai vozila u Europi već ispunjavaju EURO 6d-Temp standarde emisije. Norma EURO 6d-Temp kombinira laboratorijski ispitni ciklus WLTP s dodatnim cestovnim testovima za emisije štetnih plinova, poznatijima kao Real Driving Emissions (RDE).

Svi modeli