i20

Kompaktan i cjelovit

Novi i20 dolazi sa svime što biste mogli tražiti u novom automobilu – od izražajnog dizajna i vrhunske sigurnosti do besprijekorne povezanosti i prostrane unutrašnjosti. Dakle, ako razmišljate o kupnji novog automobila, razmislite dvaput o najpotpunijem paketu u klasi.

Oblikovan
da se ističe

S privlačnim dvobojnim krovom i svježim novim dizajnom, novi i20 zaista se ističe iz mnoštva – i moguće ga je personalizirati kako bi pristajao vašem stilu.

Besprijekorno povezivanje

Novi i20 omogućuje besprijekorno povezivanje. Novi 7” zaslon osjetljiv na dodir zrcali sadržaje korisnikovog pametnog telefona zahvaljujući Apple CarPlay™ i Android Auto™. Dostupan je i 7” integrirani navigacijski sustav koji uključuje ove značajke.

Izuzetna
prostranost

Novi i20 pruža prostrani prtljažnik s volumenom od 326 litara (VDA). Samo ravno preklopite stražnja sjedala kako biste povećali volumen prtljažnika na 1042 litara (VDA).

Više o značajkama

Dizajniran da vas pokrene sa stilom

Novi i20 ima stav sa svojom mišićavo oblikovanom figurom, uglađenim prednjim svjetlima i jedinstvenim detaljima koji izražavaju senzualnu sportsku karakteristiku koja ističe najnoviju obitelj Hyundai automobila.

Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu

5-godišnje jamstvo s neograničenom kilometražom

Kao i svaki Hyundai, novi i20 napravljen je prema najvišim mogućim standardima kvalitete. A tu kvalitetu podupiremo i petogodišnjim jamstvom s neograničenom kilometražom kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. Uživajte u dodatnom bezbrižnom stanju koji vam pruža jedno od najboljih jamstava u industriji – kao standard.

Više o jamstvu

Budućnost ugrađena u sve motore

EURO 6d-Temp je standard za Hyundai. Sva novoregistrirana Hyundai vozila u Europi već ispunjavaju EURO 6d-Temp standarde emisije. Norma EURO 6d-Temp kombinira laboratorijski ispitni ciklus WLTP s dodatnim cestovnim testovima za emisije štetnih plinova, poznatijima kao Real Driving Emissions (RDE).

Svi modeli