i30

Novi automobil za novo doba

Rijetko se pojavi novi automobil koji izgleda tako dobro, a tako je moderan.
Potpuno novi Hyundai i30 uz sve to ima i stila. Privlači sve – pojedince, obitelji, mlade i „mlade u srcu“. Bezvremenski dizajn, napredne mogućnosti povezivanja i najopsežniji paket Hyundaijevih sigurnosnih tehnologija pridonose jakoj privlačnosti. To je ono što ga čini novim automobilom za sve.

Profinjen. Pouzdan. Povezan.

Novi Hyundai i30 plijeni pažnju i osvaja srca otkad je izašao na ulice Europe. S elegantnim paketom atraktivnog dizajna, naprednim povezivanjem i sigurnosnim značajkama, ovaj hatchback s 5 vrata stvara fantastičan dojam preciznim, profinjenim linijama i samouvjerenim izgledom.

Nagrađivani dizajn

A pobjednik je: novi Hyundai i30 – koji je zaslužio dvije najprestižnije svjetske nagrade za svoj privlačni dizajn automobila: Red Dot Award i iF Design Award.

Sigurnost od 5 zvjezdica

Novi i30, od Euro NCAP-a, dobio je nagradu za najviši mogući stupanj sigurnosti. Napredne sigurnosne značajke štite vas i vašu obitelj sofisticiranom tehnologijom.

Besprijekorno povezivanje

Uživajte u besprijekornom povezivanju s visoko razlučivim zaslonom osjetljivim na dodir „floating“ tehnologije, koji sve čini lako dostupnim uz Apple CarPlay™ i Android Auto™.

Više o značajkama

Bezvremenski dizajn

Precizno oblikovane površine, zaoštrena silueta i izražajni dizajnerski detalji stvaraju dojam glatke, jednostavne sofisticiranosti.

Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu

Novi Hyundai N Line

Nakon uspješnog predstavljanja vrlo cijenjenog i30 N, Hyundaijeva N divizija nastavlja tresti svijet sportskih vozila novom N Line linijom. Kao prvi automobil u liniji, svoj i30 s 5 vrata možete podići na sljedeću razinu pomoću primamljivih dizajnerskih elemenata uzetih izravno od i30 N.

Slide

Slide Nemojte proći neopaženo Uz značajke sportskog dizajna voljet ćete poboljšane mogućnosti performansi. Uživajte u prilagođenom odzivu pogonskog sklopa i ovjesu uparenim s 18” gumama izvrsnih performansi. Slide Posebno dizajnirana rešetka hladnjaka i prednji branik Nova prednja svjetla koriste više LED projektora i za kratka i za duga svjetla. LED žarulje su i svjetlije i energetski učinkovitije od klasičnih žarulja. Slide 18” aluminijski naplatci i gume za izvrsne performanse Zahvaljujući ugađanju ovjesa i velikim 18” aluminijskim naplatcima, Michelin PS4 gume zaista popunjavaju kućište, stvarajući dinamičniji položaj i pružajući fantastično upravljanje na cesti. Slide N Line obilježje i naglasci Zahvaljujući ugađanju ovjesa i velikim 18” aluminijskim naplatcima, Michelin PS4 gume zaista popunjavaju kućište, stvarajući dinamičniji položaj i pružajući fantastično upravljanje na cesti. Slide LED stražnja kombinirana svjetla Zahvaljujući ugađanju ovjesa i velikim 18” aluminijskim naplatcima, Michelin PS4 gume zaista popunjavaju kućište, stvarajući dinamičniji položaj i pružajući fantastično upravljanje na cesti. Slide Sportski stražnji branik i dvostruka ispušna cijev Naglašena horizontalna orijentacija stražnjih kombiniranih svjetala naglašava osjećaj snage, širine i stabilnosti. Također dostupno i s LED svjetlima, koja ne samo da su štedljiva nego istovremeno i jako lijepo izgledaju. Slide N Line upravljač i ručica mjenjača N Line upravljač kombinira udobnost i kontrolu s elegancijom perforirane kože. N Line ručica mjenjača sadrži metalne naglaske i kožne umetke za bolje prianjanje i osjećaj moto sporta. Slide N Line sportska sjedala Visoko učinkovita N Line sportska sjedala drže vas u kontroli, ali i udobna su, uz snažnu lumbalnu podršku i proširiva sjedala. Odaberite između pune tkanine ili kombinacije antilopa i kože. Slide Metalne papučice Sportske metalne papučice povećavaju motosportski duh u unutrašnjosti i poboljšavaju dinamično iskustvo vožnje. Odlikuje ih četkani metalni premaz s gumenim jastučićima otpornim na klizanje za veću kontrolu.

5-godišnje jamstvo s neograničenom kilometražom

Kao i svaki Hyundai, novi i30 napravljen je prema najvišim mogućim standardima kvalitete. A tu kvalitetu podupiremo i petogodišnjim jamstvom s neograničenom kilometražom kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. Uživajte u dodatnom bezbrižnom stanju koji vam pruža jedno od najboljih jamstava u industriji – kao standard.

Više o jamstvu

Budućnost ugrađena u sve motore

EURO 6d-Temp je standard za Hyundai. Sva novoregistrirana Hyundai vozila u Europi već ispunjavaju EURO 6d-Temp standarde emisije. Norma EURO 6d-Temp kombinira laboratorijski ispitni ciklus WLTP s dodatnim cestovnim testovima za emisije štetnih plinova, poznatijima kao Real Driving Emissions (RDE).

Svi modeli