Santa Fe

Za svaku obitelj

Bez obzira na to kako se odlučite živjeti, potpuno novi Santa Fe uklapa se u vaš život. Preoblikovan s fleksibilnošću i sigurnošću na umu, ovaj SUV s pogonom na sva četiri kotača stvara zonu udobnosti za brigu o onima koje volite – bez narušavanja performansi i stila.

Slide

Opustite se u savršenom obiteljskom automobilu

U potpuno novom Santa Feu prostrana unutrašnjost dolazi s više mjesta za noge i puno prostora u prtljažniku. SmartSense vas štiti dok nenadmašni sustav za zabavu čini da duge vožnje brzo prođu.

Prostran sa slobodnim prostorom

Sada uz još više prostora i svestranosti, potpuno novi Santa Fe može primiti do sedam putnika. Pakirate se za veliko putovanje? Jednostavno preokrenite sjedala za više prtljažnog prostora.

Značajke za naprednu sigurnost

Između automatskog rukovanja, održavanja u traku i opreza zbog drugih vozila, novi Santa Fe djeluje u pozadini kako bi vam pružio potpuni mir.

Uživajte u neusporedivoj zabavi

Krenite na put bez gubitka kontakta: potpuno novi Santa Fe ne dolazi samo s Apple CarPlay i Android Auto, već i Hyundai LIVE uslugama koje vas upozoravaju i na probleme na cesti.

Više o značajkama

Dizajn

Sofisticirana udobnost. Opuštena i profinjena, prostrana unutrašnjost odlikuje se visokokvalitetnim materijalima stvorenim za stvaranje udobnog i smirujućeg iskustva u vožnji.

Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu Slide Više o dizajnu

Znajte da ste sigurni sa SmartSense sustavom

Hyundaijev najsuvremeniji sustav pomoći vozaču pruža vam više sigurnosti i mira. Od kočenja kako bi izbjegli sudare, do otkrivanja vozila u mrtvome kutu, SmartSense sustavi kontinuirano prate vaše okruženje kako bi vas zaštitili od potencijalnih opasnosti tijekom vožnje.

Slide Pomoć za izbjegavanje stražnjeg bočnog sudara (RCCA) Sada na zaslonu unutar digitalne instrumentne ploče možete vidjeti stražnji lijevi i desni bočni prikaz potpuno novog Tucsona. Kamere se aktiviraju uključenjem pokazivača smjera prilikom promjene prometnog traka. Slide Pomoć pri održavanju u prometnom traku (LKA) Poput dobrog kopilota, sustav LKA pomaže vozaču da budno prati okolinu pomoću kamera za nadzor oznaka na kolniku. Slide Pomoć za izbjegavanje sudara u mrtvom kutu (BCA) Pomoću dva radarska senzora u donjem dijelu stražnjeg branika sustav vas vizualno upozorava na promet u području mrtvog kuta. Ako u takvoj situaciji uključite pokazivač smjera, sustav pomoći pri promjeni prometnog traka oglasit će zvučno i prikazati vizualno upozorenje. Slide Pomoć za izbjegavanje frontalnog sudara (FCA) Pomoću dva radarska senzora u donjem dijelu stražnjeg branika sustav vas vizualno upozorava na promet u području mrtvog kuta. Ako u takvoj situaciji uključite pokazivač smjera, sustav pomoći pri promjeni prometnog traka oglasit će zvučno i prikazati vizualno upozorenje. Slide Pametni tempomat sa Stop & Go (SCC w / S&G). Sustav održava brzinu i razmak od vozila ispred vašega konstantnima automatskim ubrzavanjem i kočenjem.

5-godišnje jamstvo s neograničenom kilometražom

Kao i svaki Hyundai, novi Santa Fe napravljen je prema najvišim mogućim standardima kvalitete. A tu kvalitetu podupiremo i petogodišnjim jamstvom s neograničenom kilometražom kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. Uživajte u dodatnom bezbrižnom stanju koji vam pruža jedno od najboljih jamstava u industriji – kao standard.

Više o jamstvu

Budućnost ugrađena u sve motore

EURO 6d-Temp je standard za Hyundai. Sva novoregistrirana Hyundai vozila u Europi već ispunjavaju EURO 6d-Temp standarde emisije. Norma EURO 6d-Temp kombinira laboratorijski ispitni ciklus WLTP s dodatnim cestovnim testovima za emisije štetnih plinova, poznatijima kao Real Driving Emissions (RDE).

Svi modeli