i30

Precizan i profinjen dizajn

Precizne i profinjene linije daju novom i30 bezvremenski i samouvjeren izgled. Lansiran s velikim pohvalama na Salonu automobila u Parizu 2016. godine, predstavio je novi jezik dizajna za Hyundai, postajući prvi model koji će predstaviti novu potpisnu kaskadnu rešetku.

  • Vanjski izgled

  • Unutarnji izgled

Vanjski izgled

Krenite sa stilom

Koncept bezvremenskog dizajna potpuno novog i30 reflektira pažnju i emocije koje isijavaju iz svakog njegovog detalja.

Karizmatični prednji branik

Novi i30 sada ima karizmatični i30 Fastback branik. Njegove uglađene i elegantne linije poboljšavaju progresivan i bezvremenski izgled sprijeda.

Karakterna linija

Bočnim pogledom na potpuno novi i30 dominira neprekinuta uglađena karakterna linija koja se proteže od prednjih svjetala pa sve do stražnjih kombiniranih svjetala.

Crni stražnji spojler visokog sjaja

Krov završava stilskim, sjajnim, crnim, aerodinamičnim krovnim spojlerom u koji je ugrađeno središnje povišeno zaustavno svjetlo.

Slide LED dnevna svjetla (DRL) Sportske metalne papučice povećavaju motosportski duh u unutrašnjosti i poboljšavaju dinamično iskustvo vožnje. Odlikuje ih četkani metalni premaz s gumenim jastučićima otpornim na klizanje za veću kontrolu. Slide Napredno LED osvjetljenje Nova prednja svjetla koriste više LED projektora i za kratka i za duga svjetla. LED žarulje su i svjetlije i energetski učinkovitije od klasičnih žarulja. Slide Kaskadna rešetka hladnjaka Oblik i detalji novo razvijene Hyundaijeve rešetke hladnjaka inspirirani su valovitim spuštanjem lijevanog čelika. Ostavlja snažan dojam snage i pokreta. Slide Aluminijski naplatci Zahvaljujući ugađanju ovjesa i velikim 18” aluminijskim naplatcima, Michelin PS4 gume zaista popunjavaju kućište, stvarajući dinamičniji položaj i pružajući fantastično upravljanje na cesti. Slide Panoramski krov Zahvaljujući ugađanju ovjesa i velikim 18” aluminijskim naplatcima, Michelin PS4 gume zaista popunjavaju kućište, stvarajući dinamičniji položaj i pružajući fantastično upravljanje na cesti. Slide Stražnja kombinirana svjetla Naglašena horizontalna orijentacija stražnjih kombiniranih svjetala naglašava osjećaj snage, širine i stabilnosti. Također dostupno i s LED svjetlima, koja ne samo da su štedljiva nego istovremeno i jako lijepo izgledaju. Slide Stražnji reflektori i svjetla za maglu Povišen položaj stražnjih reflektora i svjetala za maglu doprinosi ukupnom dojmu širine i stabilnosti.

Unutarnji izgled

Krenite udobno smješteni

Jednostavnost kontrolne ploče i putničke kabine ostavljaju dojam opipljive elegancije, kvalitete i prostranosti.
Više je to od samog dojma – potpuno novi i30 je među najprostranijima u svojoj klasi.

Napredno povezivanje

Uživajte u besprijekornom povezivanju s 8” zaslonom osjetljivim na dodir „floating“ tehnologije, koji sve čini lako dostupnim uz Apple CarPlay™ i Android Auto™.

Bežično punjenje

Pametno. U sredini postoji čak i bežični punjač za jednostavno bežično punjenje pametnih telefona. Postoje i USB, 12V i AUX ulazi.

Klizni prednji naslon za ruke

Praktično smješten između prednjih sjedala nalazi se udobni naslon za ruke koji je po želji moguće pomicati natrag i naprijed. Otvorite li preklopni poklopac pristupit ćete praktičnom pretincu za odlaganje.

Svi modeli