Vrijeme je da osvježite Vaše vozilo.

Pri završetku prijelaznih perioda, važno je da ste na cesti i dalje bezbrižni i sigurni. Prijavite se na sezonski pregled vozila i iskoriste našu povoljnu ponudu.

Usluga uključuje pregled:

 • sustava hlađenja

 • pogonskih remena

 • razina tekućine (motorno ulje, kočiona tekućina, rashladna tekućina, ulje za servo upravljač)

 • kočionog sustava (debljina kočionih pločica i diskova)

 • stanja naplataka i pneumatika (stanje, profil, pritisak)

 • ispušnog sustava (optički)

 • kapaciteta akumulatora

 • klima uređaja (grijanje i hlađenje)

 • karoserije i oštećenja eksterijera

 • servisnog intervala

 • osvjetljenja (vanjskog i unutrašnjeg)

 • mogućih otvorenih tehničkih kampanja

Zamijenite metlice brisača prije proljeća

Zimsko vrijeme jako utječe na rad i stanje vozila, uključujući brisače, čije se gume mogu stvrdnuti zbog niskih temperatura i vlage, što rezultira lošijim brisanjem vjetrobranskog stakla. Budući da proljeće donosi kišu i pojavu insekata, za sigurnu vožnju potrebno je voditi brigu o besprijekornim brisačima. Ako primijećujete da loše brišu, treba ih zamijeniti – iskoristite našu posebnu ponudu!

Preteknite ostale i najpovoljnije zamijenite gume

Proljeće je skoro stiglo, a ovdje je i uobičajeni zadatak svih vozača – proljetna promjena guma, koja je neophodna jer se zimske gume intenzivno troše tijekom vožnje na višim temperaturama. Zašto to ne učiniti što prije i prestići gužvu? U Kia centru Zagreb nudimo vam brzu i kvalitetnu premontažu guma po najboljoj cijeni!

Pobrinite se za klimu – iskoristite pristupačne cijene

Besprijekorna klima u vozilu neophodna je za proljetnu vožnju jer povećava udobnost i smanjuje zamagljivanje prozora na kiši. Budući da je klima u vašem vozilu zimi bila opterećena zbog vlage, pozivamo vas da nas posjetite kako bismo provjerili stanje uređaja i po potrebi ga nadopunili. Za povoljnu cijenu klimu ćemo i dezinficirati i tako ukloniti mikroorganizme koji su štetni za dišni sustav i uzrokuju neugodan miris.

Obratite se našim servisnim savjetnicima i dogovorite svoj termin ili se prijavite na servis putem web obrasca.

Auto Žitvaj – kontakt

Originalni rezervni dijelovi

Originalni rezervni Kia dijelovi napravljeni su posebno za Vašu Kiju. Jamčimo njihovu dugogodišnje kvalitetno djelovanje.

Akumulator

U 75% slučajeva akumulator se kvari zbog nepravilnog djelovanja pokretača motora ili nenadanih i izrazitih promjena u temperaturi (hladnoća/vrućina). Ako ste zimi imali poteškoća s akumulatorom, sada je pravo vrijeme za pregled i, po potrebi, povoljnu zamjenu istog.

Set metlica prednjih brisača

Loše vrijeme mijenja gumu i smanjuje učinkovitost brisača. Nudimo Vam posebno prilagođene metlice koje jamče odlično brisanje.

TPMS senzor za nadzor tlaka u pneumaticima

Tlak u pneumatikama iznimno utječe na ponašanje vozila u vožnji. TPM senzor mjeri tlak i upozorava vozača na moguća odstupanja tlaka u gumama i time poboljšava Vašu sigurnost u prometu.

Kočione pločice, straga

Kočione pločice, kočioni diskovi i tekućina zahtjevaju redovno održavanje s kojim jamčimo učinkovito kočenje.

Kočioni disk, sprijeda

Pobrinite se da pregled kočnica obavite svake dvije godine ili nakon svakih 20.000 prijeđenih km. Kočionu tekućinu zamjenite svake dvije godine bez obzira na broj prijeđenih km.

Naša ponuda originalnih Kia žarulja

Opsežan portfelj rješenja osvjetljenja omogućuje Vam da opremite svoju Kiju prema vlastitim potrebama.

Saznajte više