Kona

Izražajna iz svakog kuta

Samopouzdana i jedinstvena, nova KONA je dizajnirana da se ljudi okreću za njom – i da im zaigra srce. Smion vanjski dizajn privlači pažnju mišićavim skulpturalnim oblicima, elegantnim LED svjetlima i jedinstvenim detaljima koji naglašavaju jako Hyundaijevo SUV nasljeđe u njezinoj srži.

Vanjski izgled

Kombinacijom naglašenih linija i modernog stila, KONA je izražajna iz kojeg god kuta ju gledali. Mišićave površine slijevaju se u upečatljive kontrastno obložene blatobrane, ističući odvažan SUV dizajn.

Retrovizori

Mogućnost odabira između različitih tonova boja krova i retrovizora dopušta vam kombinacije koje će savršeno odgovarati vašem stilu.

Naglašene linije

Mat srebrne naglašene linije protežu se cijelim bokom kako bi naglasile besprijekoran KONA stil.

Bi-funkcijska projekcijska prednja svjetla

Svojim dinamičnim prednjim svjetlima i okruglim LED dnevnim svjetlima, samouvjereni, živahni dizajn novog i10 zaista se ističe među mnoštvom.

Slide Kaskadna rešetka hladnjaka Prepoznatljiva Hyundai kaskadna rešetka hladnjaka u kombinaciji s duplim prednjim svjetlima prednjoj strani daje odvažan izgled. Slide Svjetla Jedinstveni dizajn dvostrukih LED prednjih svjetala i LED dnevnih svjetala za vožnju, čine prepoznatljiv izgled prednjeg dijela. Slide LED stražnja svjetla Elegantna stražnja LED svjetla ističu se jedinstvenim zavinutim svjetlom oko dijela s pokazivačem smjera i svjetla za vožnju unatrag. Slide Naplatci Dostupno s modernim aluminijskim naplatcima do 18”.

Prostrana i luksuzna unutrašnjost

Dizajnirana tako da unutra stane sve što vaš užurbani život zahtijeva – svestrana KONA nudi obilje prostora i za putnike i za teret. Nizak prtljažnik sa širokim otvorom čine utovar brzim i jednostavnim. Također je jednostavno podešavanje prtljažnog prostora: stražnja sjedala možete preklopiti u sekundi. Uz potpuno preklopljena sjedala, imate prostrani prtljažnik od 1.143 litre – pogodan za bijeg za vikend.

You match it.

Visokokvalitetni materijali daju ostjetilan i profinjen doživljaj. Što se individualnosti tiče, prilagodite unutrašnjost kombinacijama boja. Nema više dosadnih ploča s instrumentima!

You fit it.

Ovaj kompaktni SUV ne kompromitira prostor: KONA ima velikodušan prostor za noge, ramena i glavu – dok nudi velikodušni kapacitet prtljažnika.

Svi modeli