Kona Electric

Prepoznatljiva i svoja

Pouzdan i jedinstven stil izdvaja model KONA Electric iz mase. Sprijeda elegantna zatvorena rešetka hladnjaka ponosno naglašava električni pogon, a u kombinaciji s dvostrukim LED prednjim svjetlima karakterističnima za model KONA ostavlja uistinu jedinstven dojam.

Vanjski izgled

Go electric. In style.

Smion vanjski dizajn privlači pažnju mišićavim skulpturalnim oblicima, elegantnim LED svjetlima
i jedinstvenim detaljima koji naglašavaju jako Hyundaijevo SUV nasljeđe u njezinoj srži.

Aerodinamični dizajn

Dizajnirana da izgleda dobro i ide bolje, potpuno nova KONA Electric sadrži elemente aerodinamičnog dizajna i puno niži ukupni koeficijent otpora.

Odvažna nova rešetka

Široka kaskadna rešetka šalje snažnu poruku, s ponosom najavljujući široku karoseriju potpuno novog i10.

Slide Mješovito svjetlo Jedinstveni dizajn dvostrukih prednjih svjetala s potpunim LED prednjim svjetlima i LED dnevnim svjetlima stvaraju nepogrešiv potpis prednjih svjetala. Slide Omotana stražnja svjetla Elegantni aerodinamični dizajn proširio se na stražnji branik i tanka LED stražnja svjetla, za napredni izgled. Slide Aluminijski naplatci Uvjerljivi i jedinstveni, ekskluzivni 17” aluminijski naplatci optimizirani su za aerodinamičnost, vješto kombinirajući učinkovitost i stil.

Unutarnji izgled

Kreći se udobno. Sa stilom.

Posebnom je čini pozornost posvećena detaljima. Otkrijte iznimnu razinu udobnosti
uz materijale visoke kvalitete za senzualan i profinjen osjećaj.

Prostranost

Dizajnirana tako da stane sve što vaš užurbani život zahtijeva – nova KONA Electric nudi obilje prostora i za putnike i za teret.

Središnja konzola

S tipom mjenjača shift-by-wire koji je zamijenio ručicu tradicionalnog mjenjača, sada ima puno mjesta za pohranu osobnih stvari.

Grijani upravljač

Uživajte u toplim rukama tijekom hladnih dana. Grijani upravljač sadrži ergonomsko postavljene kontrole, tako da možete ostati povezani dok vozite sigurno.

Slide Tip mjenjača shift-by-wire s tipkama Sve što trebate na dohvat ruke, mijenjajte između stupnja za vožnju naprijed, praznog hoda, stupnja za vožnju unatrag i stupnja za parkiranje jednostavno pritiskom na tipku koja je praktično smještena unutar središnje konzole. Slide Nova 7” instrumentna ploča Elegantni aerodinamični dizajn proširio se na stražnji branik i tanka LED stražnja svjetla, za napredni izgled. Slide Povezani i u kontroli Sportski upravljač sadrži ergonomsko postavljene kontrole, tako da možete ostati povezani i upravljati sustavima automobila dok sigurno vozite. Za još veću udobnost dostupna je i verzija grijanog upravljača. Slide Kapacitet prtljažnika Električno vozilo koje ne kompromitira prostor, potpuno nova KONA Electric dolazi s velikodušnim kapacitetom prtljažnika od 332 litre. Nizak prtljažnik sa širokim otvorom čine utovar brzim i jednostavnim.
Svi modeli