IONIQ Electric

Stvara električni dojam

Čista, aerodinamična silueta IONIQ-a obogaćena je nizom novih dizajnerskih elemenata. Snažna puna LED prednja svjetla elegantno se ubacuju u glatku zatvorenu rešetku, ponosno najavljujući svoj električni pogon.

Vanjski izgled

Dizajniran za ljepotu, ali projektiran za učinkovitost

Uglađena elegancija vanjštine pažljivo je optimizirana kako bi stvorila najbolju moguću učinkovitosti goriva. S koeficijentom otpora zraka od samo 0,25, jedan je od najaerodinamičnijih automobila na tržištu. I dok elegantna silueta izvana ostavlja dinamičan dojam, karoserija visokih performansi nudi vrhunsku sigurnost i učinkovitost.

Zatvorena plutajuća rešetka

Nova glatka zatvorena plutajuća rešetka ostavlja privlačni aerodinamični dojam koji s ponosom najavljuje električni pogon.

Puna LED prednja svjetla

Mogućnost novih punih LED prednjih svjetala dodaje stilu i vidljivosti. Uživajte u dinamičnijem izgledu, kao i poboljšanom vidu noću i sigurnosti.

16” aluminijski naplatci

Elegantni aluminijski naplatci također su optimizirani kako bi omogućili glatki protok što više zraka preko površine kotača.

Slide LED dnevna svjetla (DRL) Odlikuje se privlačnim novim svjetlosnim potpisom zahvaljujući svojim novim LED prednjim svjetlima i LED dnevnim svjetlima. Profinjeni otvori za zrak opskrbljuju sustav aktivnog protoka zraka smanjujući turbulencije oko prednjih kotača i stvaraju bolju aerodinamiku. Slide Panoramski krov Pustite sunce unutra i uživajte u malo vjetra u kosi. IONIQ Electric je dostupan s panoramskim krovom koji se naginje i izvlači za maksimalnu otvorenost. Slide Bočna linija Elegantna bočna linija sada ima letvice antracitne boje sa srebrnom linijom, što dodaje dodatni dinamični naglasak sofisticiranoj silueti. Slide LED stražnja kombinirana svjetla Novi dizajn svjetlosnog potpisa implementiran je i straga. LED stražnja kombinirana svjetla redizajnirana su za dinamičniji izgled – danju i noću. Slide Stražnji branik Stražnji branik je također osvježen antracitnom bojom na središnjoj ploči i donjoj naglašenoj liniji. Slide Pametni ključ Nema više traženja ključeva. Uz pametni ključ u džepu ili torbici, vrata se automatski otključavaju kada se otkrije ključ. Kada ste u autu, za pokretanje ne trebate okretati ključ, već jednostavno pritisnite tipku.

Unutarnji izgled

Prostrana i sofisticirana unutrašnjost

Unutar moderne nove kabine, precizni uzorci i svježe teksture dočekuju vas s čistim i modernim izgledom. Novi atraktivni 3D uzorak saća nalazi se na instrumentnoj ploči i vratima za sportski izgled cijele kabine. Kružni ventilacijski otvori vizualno produžuju instrumentnu ploču u oblogu vrata za osjećaj širine, prostranosti. Odaberite četiri različite kombinacije boja kako biste prilagodili savršenu unutrašnjost.

Fossil Grey unutrašnjost

Fossil Grey unutrašnjost vam nudi mogućnost sjedala od tkanine ili kože.

Max. snaga: 75,0 KS
Max. okretni moment: 121,6 Nm

10,25” zaslon na dodir

Navigacijski sustav veličine 10,25” ima prilagodljiv podijeljeni zaslon osjetljiv na dodir, Bluelink mogućnost povezivanja i besplatnu 5-godišnju pretplatu na LIVE usluge.

Grijani upravljač

Uživajte u toplim rukama tijekom hladnih dana. Savršeno postavljene kontrole vam omogućuju da ostanete povezani i upravljate sustavima automobila dok sigurno vozite.

Visokotehnološko upravljanje klimatizacijom

Središnja konzola je u potpunosti redizajnirana i dobila je visokotehnološki izgled. Pametne kontrole na dodir za upravljanje klimatizacijom naglašavaju čist, sofisticiran izgled.

Slide Provjera statusa baterije Dovoljan je jedan pogled. Domet i stanje napunjenosti baterije jasno su prikazani u sjajnom 10,25” prilagodljivom zaslonu osjetljivom na dodir. Slide Infinity premium zvučni sustav Nezaboravan način da doživite svoju omiljenu glazbu – Infinity premium audio sustav kombinira naprednu tehnologiju zvučnika i najsuvremeniji dizajn kako bi bilo koja vožnja bila doživljaj koji ostavlja bez daha. Slide Dual mode virtualna ploča s instrumentima Potpuno novi digitalni klaster sastoji se od 7” LCD zaslona visoke rezolucije i dva okrugla svjetla za raspoloženje. Stil i boja se mijenjaju ovisno o odabranom načinu vožnje: COMFORT, SPORT ili ECO.
Svi modeli