i20

Sportski redefiniran

Dinamičan, prepoznatljiv, senzualno sportski: Svojim revolucionarnim dizajnom, potpuno novi Hyundai i20 postavlja nove standarde u svom segmentu automobila. Njegov energičan izgled uparen s bogatstvom uzbudljivih novih opcija interijera čini ga savršenim automobilom koji odgovara vašoj osobnosti.

Vanjski izgled

Budi centar pažnje sa stilom

Elegantan i zapanjujući, novi i20 potresa segment svojim senzualno sportskim novim dizajnom. Širi, duži i s nižim krovom od svog prethodnika, prvi je automobil u Europi koji je nadahnut Hyundaijevom filozofijom dizajna Sensuous Sportiness – skladnom kombinacijom energičnih proporcija, stila i tehnologije.

Dinamični svjetlosni potpis

Zamašna puna LED prednja svjetla dinamički su naglašena oštrim dnevnim svjetlima, vizualno se povezujući sa stražnjim dijelom postižući tako jedinstveni izgled.

Sprijeda i na sredini: sportski stil.

Za snažan prvi dojam prepoznatljivi prednji branik uokviren je istaknutim usisnicima zraka i odvažnom novom rešetkom u mrežastom dizajnu.

Jedinstveni dizajn rasvjete

Tečna LED kombinirana svjetla u obliku slova Z vizualno se protežu preko poklopca prtljažnika, povezujući stražnja svjetla i tako čine uistinu jedinstven izgled.

Tvoj automobil. Tvoje boje.

Prilagodite novi i20 tako da odražava vaš osobni stil: Dopunjavajući njegovu privlačnu siluetu, automobil dolazi s nizom od 10 jednako očaravajućih vanjskih boja koje možete odabrati. Povrh toga, dvobojni krov u Phantom Black izdanju nadopunjuje prepoznatljiv i moderan izgled automobila koji je uistinu jedinstven – baš kao što ste i vi.

Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide

Dvobojni krov

Prilagodite svoj izgled dodatnom opcijom u dvobojnom stilu s krovom u Phantom Black izdanju. Stvorite automobil savršeno prilagođen vašem osobnom ukusu.

Slide 17″ aluminijski naplatci Potražite gorivo kad vam zatreba po povoljnoj cijeni – neprekidno ažurirane informacije pružaju vam trenutne cijene goriva i informacije o lokaciji, radnom vremenu i načinima plaćanja. Slide Jedinstveni dizajn C-stupa Dinamični izgled novog i20 postiže se hrabrim odabirom dizajna – što je vidljivo u novom dizajnu C-stupa. Slide Nova dnevna svjetla Sportski izgled se spojio sa sigurnošću: Dnevna svjetla ostavljaju dojam na ulicama i daju novom i20 poboljšanu vidljivost ostalim sudionicima u prometu. Slide Redizajniran stražnji branik Novo dizajnirani stražnji branik naglašava dinamičan izgled, što rezultira automobilom koji zrači sportskim duhom iz svakog kuta.

Unutarnji izgled

Kvalitetni interijer visoke tehnologije

Hyundaijevi dizajneri stvorili su svjež novi izgled, primjenjujući široku paletu inovativnih estetskih i tehničkih rješenja za prozračnu, modernu atmosferu. Nadahnuto oblicima koji se nalaze u prirodi, vrata se uklapaju s nadzornom pločom na elegantan, senzualan način. Skulptura vrata savršeno se podudara s dijelom ploče s instrumentima, a LED osvjetljenje raspoloženja daje suptilan, ali sofisticiran plavi naglasak u kokpitu.

Sjajan digitalni klaster od 10,25”

Za još više visokotehnološki izgled kokpita, sjajni novi digitalni klaster od 10,25” prikazuje bitne informacije o vožnji tamo gdje ih najbolje možete vidjeti: sprijeda i u sredini. Zaslon možete prilagoditi svojim željama: brzinu možete prikazati digitalno, protok energije (samo 48 V) ili SmartSense značajke.

Tri boje načina vožnje

Promijenite način rada prema svom raspoloženju. Ovisno o odabranom načinu vožnje, digitalni klaster mijenja boju i grafiku kako bi se podudarali. Plava boja je kao što se ovdje vidi za Normal, zelena za Eco i crvena za Sport način rada.

Elegantna nadzorna ploča

Elegantne vodoravne oštrice daju istaknutoj ploči nekonvencionalno moderan izgled, naglašavajući gladak i širok dizajn prednje maske.

Sportski upravljač s 4 kraka

Ostanite u kontroli i povezani pomoću uklopljenih komandi sportskog upravljača.

10,25” audio video navigacija (AVN)

10,25-inčni zaslon osjetljiv na dodir omogućuje jednostavan pristup značajkama automobila, infotainmentu, navigacijskom sustavu i aplikacijama za pametne telefone.

Slide Slide Slide Slide Slide

Istinska ljepota dolazi iznutra

Potpuno redizajnirana unutrašnjost novog i20 savršen je spoj za osobnost automobila koja mami poglede. Uz velik broj dostupnih opcija prilagodbe, na raspolaganju su vam alati za precizno prilagođavanje automobila vašem individualnom ukusu.

Crna

Bezvremenski klasik: pojednostavljen, a opet uglađen i moderan – konačan izbor za one koji preferiraju jednostavan interijer.

Crna i siva

Crno siva kombinacija dodaje naglašene šavove u smjesu, čineći sportske osobine novog i20 vidljivima iznutra.

Limeta zelena

Jednako živahno i suptilno, šavovi Lime Green opcije stavljaju u prvi plan dinamični karakter novog i20.

LED ambijentalno svjetlo

Noćne vožnje uvijek čine posebno iskustvo. Suptilna, fino podešena unutarnja LED ambijentalna rasvjeta daje ugodan dodatak osvjetljenja vašem putovanju.

Stvoren za udobnost

Sportski izgled i udobnost idu ruku pod ruku u novom i20: Sjedala visoke kvalitete od tkanine pružaju maksimalnu udobnost na svakom putovanju.

Svi modeli