i10

Dinamičan i elegantan

S nižim krovom i širom karoserijom od prethodnika, živahni dizajn potpuno novog i10 nije poput ničega drugog u klasi. Njegov elegantan i dinamičan dizajn nudi kontrast mekih površina i oštrih linija. Inspiriran oblikom ljudskih mišića odjevenih u sportsku odjeću, glatko mišićava karoserija oblikovana je tako da pruža maksimalan unutarnji prostor.

Vanjski izgled

Dizajniran da napravi veliki utisak

S nižim krovom i širom karoserijom od prethodnika, živahni dizajn potpuno novog i10 nije poput ničega drugog u klasi. Njegov elegantan i dinamičan dizajn nudi kontrast mekih površina i oštrih linija. Inspiriran oblikom ljudskih mišića odjevenih u sportsku odjeću, glatko mišićava karoserija oblikovana je tako da pruža maksimalan unutarnji prostor.

Slide Prilagodite svoju savršenu verziju S 10 vanjskih boja i dvobojnim krovom koji je na raspolaganju u crnoj ili crvenoj boji – možete personalizirati osebujni izgled s 22 kombinacije boja. Slide Prilagodite svoju savršenu verziju S 10 vanjskih boja i dvobojnim krovom koji je na raspolaganju u crnoj ili crvenoj boji – možete personalizirati osebujni izgled s 22 kombinacije boja. Slide Prilagodite svoju savršenu verziju S 10 vanjskih boja i dvobojnim krovom koji je na raspolaganju u crnoj ili crvenoj boji – možete personalizirati osebujni izgled s 22 kombinacije boja. Slide Prilagodite svoju savršenu verziju S 10 vanjskih boja i dvobojnim krovom koji je na raspolaganju u crnoj ili crvenoj boji – možete personalizirati osebujni izgled s 22 kombinacije boja. Slide Prilagodite svoju savršenu verziju S 10 vanjskih boja i dvobojnim krovom koji je na raspolaganju u crnoj ili crvenoj boji – možete personalizirati osebujni izgled s 22 kombinacije boja. Slide Prilagodite svoju savršenu verziju S 10 vanjskih boja i dvobojnim krovom koji je na raspolaganju u crnoj ili crvenoj boji – možete personalizirati osebujni izgled s 22 kombinacije boja. Slide Prilagodite svoju savršenu verziju S 10 vanjskih boja i dvobojnim krovom koji je na raspolaganju u crnoj ili crvenoj boji – možete personalizirati osebujni izgled s 22 kombinacije boja. Slide Prilagodite svoju savršenu verziju S 10 vanjskih boja i dvobojnim krovom koji je na raspolaganju u crnoj ili crvenoj boji – možete personalizirati osebujni izgled s 22 kombinacije boja. Slide Prilagodite svoju savršenu verziju S 10 vanjskih boja i dvobojnim krovom koji je na raspolaganju u crnoj ili crvenoj boji – možete personalizirati osebujni izgled s 22 kombinacije boja.

Odvažna nova rešetka

Široka kaskadna rešetka šalje snažnu poruku, s ponosom najavljujući široku karoseriju potpuno novog i10.

16’’ aluminijski naplatci

Dopunite sportski izgled novo dizajniranim aluminijskim naplatcima od 15” ili 16” za energičan i okretni izgled. Na raspolaganju su i čelični naplatci od 14”.

Bi-funkcijska projekcijska prednja svjetla

Svojim dinamičnim prednjim svjetlima i okruglim LED dnevnim svjetlima, samouvjereni, živahni dizajn novog i10 zaista se ističe među mnoštvom.

Slide LED dnevna svjetla Potražite gorivo kad vam zatreba po povoljnoj cijeni – neprekidno ažurirane informacije pružaju vam trenutne cijene goriva i informacije o lokaciji, radnom vremenu i načinima plaćanja. Slide LED pokazivači smjera na vanjskim retrovizorima Sigurnost i dobar izgled poboljšavaju kućišta vanjskih retrovizora s integriranim LED pokazivačima. Slide Jedinstveni dizajn stupa Sa strane potpuno novog i10, linije prozora graciozno se slijevaju unatrag u karakterističan C-stup u obliku slova X. Ova jedinstvena značajka jasno ističe automobil i privlači pogled na logotip i10. Slide Zatamnjena stražnja stakla Zatamnjena stražnja stakla dodaju još stila i nude povećanu privatnost, istovremeno pomažući pri snižavanju temperature unutar automobila u sunčanim uvjetima. Slide Dinamična bočna linija S bočnih strana oblikovana je čista, glatka mišičava karoserija koja pruža maksimalni unutarnji prostor. Elegantna bočna linija dodaje još jedan dinamičan naglasak privlačnom vanjskom izgledu. Slide Redizajnirani stražnji branik Redizajnirani stražnji branik sadrži kliznu ploču u boji grafita, kao i svjetlo za maglu u donjem lijevom kutu, a svjetlo za vožnju unatrag u donjem desnom kutu. Slide Stražnja kombinirana svjetla Redizajnirana stražnja kombinirana svjetla daju novom i10 karakterističan svjetlosni potpis za veću dinamiku i bolju vidljivost.

Unutarnji izgled

Precizna prostranost

Unutar moderne nove kabine, precizni uzorci i svježe teksture dočekuju vas s čistim i modernim izgledom. Novi atraktivni 3D uzorak saća nalazi se na instrumentnoj ploči i vratima za sportski izgled cijele kabine. Kružni ventilacijski otvori vizualno produžuju instrumentnu ploču u oblogu vrata za osjećaj širine, prostranosti. Odaberite četiri različite kombinacije boja kako biste prilagodili savršenu unutrašnjost.

8’’ audio zaslon

Najveći u svojoj klasi, novi 8” zaslon osjetljiv na dodir zrcali sadržaj vašeg pametnog telefona zahvaljujući Apple CarPlay™ i Android Auto™.

Grijana prednja sjedala

Lijepo i toplo zimi. Uživajte u udobnosti dostupnih grijanih sjedala tijekom hladnih dana. Vrlo brzo se zagrijavaju kako bi brzo povećala udobnost.

Grijani upravljač

Uživajte u toplim rukama tijekom hladnih dana. Grijani upravljač sadrži ergonomsko postavljene kontrole, tako da možete ostati povezani dok vozite sigurno.

Slide 3.5’’ Mono LCD klaster S 10 vanjskih boja i dvobojnim krovom koji je na raspolaganju u crnoj ili crvenoj boji – možete personalizirati osebujni izgled s 22 kombinacije boja. Slide Sportski dizajn ploče s instrumentima Novi 3D uzorak saća nalazi se na nadzornoj ploči i na vratima za sportski naglasak. Kružni ventilacijski otvori vizualno produžuju ploču s instrumentima u obloge vrata za širi, prostraniji osjećaj. Slide Stilizirani kružni ventilacijski otvori Vizualni naglasak koji se proteže prema oblogama vrata za prostraniji osjećaj, okrugli prednji ventilacijski otvori postavljeni su na nadzornoj ploči za čist, moderan izgled.
Svi modeli