BAYON

Dizajn koji se ističe.

Sve oštre linije i upadljive proporcije, potpuno novi BAYON doista se izdvaja iz mnoštva. Moderan i elegantan, elegantno kombinira Hyundaijevo nagrađivano SUV naslijeđe s vizualno zapanjujućom interpretacijom našeg dizajnerskog jezika Sensuous Sportiness.

Umjetnička inspiracija

Umjetnost iz cijele Europe nadahnuta BAYON-om.

Kako bismo proslavili svjetsku premijeru BAYON-a, pozvali smo 9 različitih umjetnika iz cijele Europe da stvore jedinstvena umjetnička djela nadahnuta njegovim dizajnom. Ideja za kampanju potekla je iz jedinstvenih karakteristika modela: to je prvi Hyundaijev model razvijen posebno za Europu – a njegov prepoznatljiv dizajn, koji uključuje Hyundaijev identitet dizajna ‘Sensuous Sportiness’ – služio je kao izvor umjetničke inspiracije.

Slide Camilla Alberti (Italija) Camilla je radila s napuštenim predmetima, industrijskim otpadom i antropijskim elementima koji su preživjeli urbano okruženje. Sve je nadahnuto zamršenim uzorcima prednje rešetke BAYON-a. Slide Vincent de Boer (Nizozemska) Vincent često kombinira svjetove kaligrafije, grafičkog dizajna i tipografije. Njegova ilustracija koristi BAYON-ove kompaktne, ali elegantne proporcije. Slide Jan Gemrot (Češka) Snažni geometrijski oblici BAYON-ovih svjetala podsjetili su ilustratora Jana na leteću ljudsku figuru s proširenim krilima, dočaravajući slobodu i lakoću kretanja kroz grad. Slide Guido Zimmermann (Njemačka) BAYON-ov elektrificirani pogonski sklop i prepoznatljivi elementi dizajna nadahnuli su Guida da stvori trodimenzionalnu drvenu skulpturu koja prikazuje mješavinu galopirajućih konja i oblika BAYON-a. Slide Nuriatoll (Španjolska) Španjolska grafička dizajnerica voli stvarati ogromna urbana umjetnička djela koja su vidljiva po cijelom gradu, a nadahnuta su prednjim svjetlima BAYON-a u obliku strelice. Slide Soyhan Baltacı (Turska) Španjolska grafička dizajnerica voli stvarati ogromna urbana umjetnička djela koja su vidljiva po cijelom gradu, a nadahnuta su prednjim svjetlima BAYON-a u obliku strelice. Slide Nathaniel Rackowe (UK) Umjetnik sa sjedištem u Londonu usredotočio se na široku rešetku BAYON-a, stvarajući svjetlosnu skulpturu koja prikazuje međusobno povezanu mrežnu strukturu koja se kreće kroz dinamična svjetla modernog urbanog okruženja. Slide Pola Augustynowiczs (Poljska) Pola voli stvarati zapanjujuće i živopisne ilustracije od svih vrsta materijala. BAYON ju je nadahnuo da stvori svijet koji kombinira urbane ulice za koje je stvoren i brojne emotivne elemente dizajna. Slide Bahar (Francuska) Kao i ime automobila, francusku umjetnicu Bahar nadahnjuje grad Bayonne na jugozapadu Francuske. Njezin rad koristi jedinstvenu estetsku perspektivu, prikazujući izrazito urbani stil poezije i glamura.

Vanjski izgled

Snažna elegancija Sensuous Sportiness dizajna.

Oštrim izgledom i integracijom Hyundaijevih elegantnih SUV ključnih elemenata dizajna, BAYON’s ima snažan elegantni dizajnerski stav. Jedinstven i samopouzdan, njegove snažne linije i svjetla u obliku strelice živahna su interpretacija Hyundaijevog identiteta Sensuous Sportiness dizajna – definiranog skladom proporcija, arhitekture, stila i tehnologije.

Prednja strana

Svjetla u obliku strelice i široka rešetka usklađuju se s glatkom trakom za usis zraka i uskim LED dnevnim svjetlima na vrhu dajući prednjoj strani uistinu jedinstven izgled.

Bočna strana

Dinamična bočna strana privlači poglede na snažne grafičke značajke, snažni oblik c-stupa i sportski profil u obliku klina.

Stražnja strana

Stražnja kombinirana svjetla u obliku strelice povezane su crvenom linijom. Smještena daleko sa strane, pojačavaju vizualni dojam širine.

Slide Snažan SUV dizajn BAYON dijeli ključne elemente dizajna Hyundai SUV obitelji. Poput dvodijelnih prednjih svjetala s punim LED svjetlima i pokazivačima smjera odozgo odvojenim od dnevnih svjetala (DRL) radi prepoznatljivog izgleda. Slide Snažno široka rešetka Široka rešetka sa svojim tekućim pravokutnim elementima dizajna širi se prema dnu, stvarajući čvrst stav zajedno s mišićavim donjim branikom i njegovom privlačnom srebrnom pločicom. Slide Elegantni kotači Potpuno novi BAYON dostupan je sa stilskim izborom aluminijskih naplataka od 16” ili 17”. Slide Prepoznatljivi detalji BAYON-ov elektrificirani pogonski sklop i prepoznatljivi elementi dizajna nadahnuli su Guida da stvori trodimenzionalnu drvenu skulpturu koja prikazuje mješavinu galopirajućih konja i oblika BAYON-a. Slide Potpisna svjetla u obliku strelice Stražnja LED kombinirana svjetla u obliku strelice doista stavljaju uskličnik na izražajni dizajn BAYON-a. Naši su ih dizajneri postavili daleko sa strane kako bi stvorili širi stav. Slide Elegantan crossover SUV Sa svojim proširenim stražnjim staklom, elegantno oblikovan otvor ima tanku vodoravnu crtu koja povezuje stražnja svjetla – naglašavajući činjenicu da je se ovaj gradski automobil ističe po prostornosti i sportskom izgledu.

Izrazi se. Vaš automobil. Vaše boje.

Možete odabrati između ukupno devet vanjskih boja koje nadopunjuju privlačnu siluetu vašeg potpuno novog BAYONA, uključujući novu boju: Mangrove Green Pearl. Povrh toga, opcija dvobojnog krova i odgovarajućih kućišta zrcala u Phantom Black boji omogućuje vam daljnje prilagođavanje nekih kombinacija boja koje će se izraziti i stvoriti automobil savršeno prilagođen vašem ukusu.

Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide

Unutarnji izgled

Osvježavajuće prostrano

Snažnim fokusom na maksimiziranje udobnosti putnika i povećanje prostora prtljažnika, Hyundaijevi dizajneri stvorili su izvrsnu, modernu atmosferu unutar potpuno novog BAYONA. Inspirirana oblicima iz prirode, vrata se elegantno nastavljaju na ploču s instrumentima. Skulptura vrata savršeno se podudara s dijelom ploče s instrumentima, a LED osvjetljenje raspoloženja postavlja suptilan, ali sofisticiran plavi naglasak u kokpitu.

Izvrsna vidljivost i udobnost

Svidjet će vam se viši položaj sjedenja, a ta udobnost ide ruku pod ruku sa stilom – ulazak i izlazak iz visokokvalitetnih sjedala od tkanine lijepo je i jednostavno.

Elegantna i stilska kontrolna ploča

Elegantne vodoravne oštrice daju istaknutoj ploči nekonvencionalno moderan izgled, naglašavajući gladak i širok dizajn prednje maske.

Sportski upravljač s 4 kraka

Ostanite u kontroli i povezani s preklopnim komandama sportskog upravljača.

Vizualno kombinirani dvostruki veliki zasloni

10,25 ” digitalni klaster i središnji zaslon osjetljiv na dodir vizualno su kombinirani za elegantan visokotehnološki izgled i vrhunsku upotrebljivost s funkcijom podijeljenog zaslona.

Sjajan digitalni klaster od 10,25”

Za još više visokotehnološki izgled kokpita, sjajni novi digitalni klaster od 10,25” prikazuje bitne informacije o vožnji tamo gdje ih najbolje možete vidjeti: sprijeda i u sredini. Zaslon možete prilagoditi svojim željama: brzinu možete prikazati digitalno, protok energije (samo 48 V) ili SmartSense značajke.

Tri boje načina vožnje

Promijenite način rada prema svom raspoloženju. Ovisno o odabranom načinu rada, dobivate modificirani odziv motora, performanse upravljanja i točke prebacivanja za drugačija iskustva vožnje. Sheme boja digitalnog klastera mijenjaju se ovisno o odabranom načinu rada. Plava za Normalno, zelena za Eco i crvena za Sport način.

Suptilni naglasci unutrašnjosti za opuštajuću atmosferu.

Unutar potpuno novog BAYON-a, mirni koncept boja i obloga sa suptilnim naglascima stvara mirnu atmosferu koja vam pomaže da se opustite i usredotočite na svoju vožnju. Pažljivo odabrani neutralni raspon unutarnjih boja i materijala pruža maksimalnu kompatibilnost s vanjskim rasponom boja. Unutrašnjost tkanine u crnoj boji standardna je, a na raspolaganju su još dvije dodatne kombinacije boja.

Crna

Bezvremenski klasik: pojednostavljen, a opet uglađen i moderan – konačan izbor za one koji preferiraju jednostavnu unutrašnjost.

Tamno siva / svijetlo siva

Tamno siva unutarnja obloga sadrži svijetlo sive naglaske od tkanine i ekskluzivni uzorak sjedala sa sivim kontrastnim šavovima na sjedalima.

Crna / Mangrove zelena

Unutrašnja obloga crna s Mangrove zelenom odlikuje se svijetlosivim naglascima od tkanine i ekskluzivnim uzorkom sjedala s kontrastnim šavovima Mangrove zelena na sjedalima za živopisan osjećaj boja.

LED ambijentalna rasvjeta

Noćne vožnje uvijek čine posebno iskustvo vožnje. Suptilna, fino podešena plava LED ambijentalna rasvjeta dodaje ugodan sloj osvjetljenja vašem putovanju.

Stražnja strana

Stražnja kombinirana svjetla u obliku strelice povezane su crvenom linijom. Smještena daleko sa strane, pojačavaju vizualni dojam širine.

Otkrijte više o novom BAYON-u.

Dizajn koji postavlja nova pravila susreće se sa značajkama sigurnosti najboljima u klasi. Najsuvremenije značajke povezivanja drže vas u toku dok ste na putu. Nove opcije pogonskog sklopa i mjenjača daju prostora za profinjeno i održivo iskustvo vožnje. Potpuno novi BAYON postavlja standarde u segmentu.

Svi modeli