Novi Hyundai i30 stigao je na hrvatsko tržište!

Cijeli niz korisnih funkcionalnosti novog modela i30 neće vas ostaviti ravnodušnima! Poput Winter paketa koji dolazi s grijanim volanom i grijanim prednjim sjedalima za najtopliju vožnju ove zime, za prvih 50 kupaca u cijeni vozila! Požurite po svoj novi Hyundai i30 i uživajte u svakom trenutku vožnje. Ove zime nema smrzavanja u novom Hyundaču.

Ponuda koja vas neće ostaviti hladnima.

Novi Hyundai i30 kombinira vrhunski vanjski dizajn s najnovijom pametnom tehnologijom. I dok je širok raspon inovativnih značajki sigurnosti i povezivanja dio standardne opreme, Winter paket dio je dodatne ponude, a mi ga poklanjamo u cijeni vozila –
samo za prvih 50 kupaca!

Winter paket uljepšat će vam jutarnje zimske vožnje uz:

• grijani upravljač

• grijana prednja sjedala

Požurite i kontaktirajte svog ovlaštenog Hyundai partnera
s povjerenjem te saznajte sve detalje o ponudi.

Sportska strana stila novog i30.

Privlačni i dinamični dizajnerski elementi istovremeno su rezultat i odraz sportskog duha novog i30, a sve je upotpunjeno najnovijom pametnom tehnologijom, uključujući i brojne značajke koje pomažu u sigurnosti i povezivanju.

Sve je u personaliziranim detaljima.

Slijedite svoje strasti i ukus – novi Hyundai i30 to vam omogućuje uz velik izbor mogućnosti personaliziranja.

Inovativne tehnologije novog i30.

Uvijek ste tu za svoje najmilije? Maksimalno se predajete svojem poslu i strastima? Strast vas vodi od jednog do drugog cilja? Dopustite da vam novi Hyundai i30 olakša svakodnevicu. Za sve što ne možete predvidjeti, tu je njegova nova pametna tehnologija, oboružana širokim rasponom prvoklasnih značajki sigurnosti i povezivanja.

Ostanite sigurni i povezani.

Istražite inovativne smart tehnologije novog i30.