Kia 6+

Pravovremeni servis i redovito održavanje kočnica mogu spriječiti mnoge nesreće na cesti pa briga o kočnom sustavu mora biti prioritet svakog vozača.

Ako primijetite da kočnice ne reagiraju dobro ili se tijekom kočenja stvara zvuk cviljenja ili škripanja, to je već crveni alarm za posjet servisnoj radionici. Ako trebate zamijeniti kočione pločice i kočione diskove, provjerit će mehaničari prilikom posjeta našoj radionici. Također je važno mijenjati kočionu tekućinu svake dvije godine, jer se u njoj nakuplja vlaga, što zauzvrat utječe na ostale elemente kočionog sustava. Također, kočiona tekućina s godinama gubi svojstva i ne obavlja svoju funkciju kako bi trebala.

U našem servisu za Vas smo pripremili povoljnu ponudu servisa kočnica prema programu Kia Servis 6+. Možemo Vam ponuditi originalne ili originalu ekvivalentne kočione pločice i kočione diskove po stvarno povoljnim cijenama.

Što sve uključuje servis kočnica Kia Servis 6+:

  • zamjenu kočionih pločica – rad i materijal

  • zamjenu kočionih diskova i pločica – rad i materijal

  • zamjenu kočionih pločica (ručna kočnica) – rad i materijal

  • zamjenu kočione tekućine – rad i materijal

  • zamjenu kočionih cilindara i čeljusti – rad i materijal

*Ne odgađajte, nego rezervirajte termin ili pošaljite upit kako biste se uvjerili u pogodnosti koje smo pripremili za Vas.

Kontaktirajte nas