Utrka s Hyundai zvukom.

Hrvatska će od 21. do 24. travnja 2022. po drugi put u povijesti ugostiti jedno od najatraktivnijih sportskih događanja: WRC. Nakon odvožene utrke u Monte Carlu i Švedskoj u veljači, utrka na domaćem terenu započet će u Zagrebu, a ove godine vozit će se po lokalnim cestama čak 5 županija: od Grada Zagreb i Zagrebačke, preko Karlovačke i Primorsko-goranske pa natrag prema sjeveru kroz Karpinsko-Zagorsku i Varaždinsku županiju.

Hyundai je brend koji je poznat po visokim performansama i uspješnosti u reli i kružnim utrkama. Motorsport nam omogućuje da bolje upoznamo trkaće i osobne automobile, pa tako i utrke električnih vozila predstavljaju uzbudljivu novu eru za Hyundai Motorsport i održivu mobilnost.

N-vožnja potaknuta na izvedbu

Slovo N, koje se nalazi na našim WCR i TCR dizajnima, je inspirirano Nürburgring stazom i stazom Namyangom u Koreji, koja je ujedno i dom Hyundaijevog globalnog centra za istraživanje i razvoj. Logotip N predstavlja izazov za vozače WRC-a, TCR-a, Rallyja 2 i vozače za volanom i20 N, i30 N i KONE N.

Osim N logotipa, spajaju se i tradicionalne boje Hyundai Motorsporta. “Performance Blue” boja, koja čini osnovnu jezgru, je sama po sebi identitet N postave vozila.